marți, 26 octombrie 2010

Diverse sfaturi de criză

Având în vedere agravarea crizei economice, trebuie să fim mereu pregătiţi de ce e mai rău...

Astfel, debutăm cu sfatul de criză nr. 1 :
# Întoarcerea la rădăcini !

Cu toţii visăm la o excursie la pădure, dar câţi dintre noi ne imaginăm să ne mutăm acolo? Criza financiară ne oferă tocmai această unică oportunitate. Desigur, noi (adică eu) vă putem oferi câteva sfaturi utile, ca de exemplu :

- Cum să alegi o grotă minunată ? (casă, dulce casă !)

¤ Dacă scorbura ţi se pare prea neîncăpătoare şi veveriţele îţi dau bătăi de cap, trebuie totuşi să iei în considerare opţiunea de a te muta.
Din fericire, piaţa Carpaţilor Apuseni oferă o sumedenie de peşteri minunate disponibile. Agentul imobiliar "Pustnicul Sfântu Onanie" te poate ajuta în selectarea grotei tale ideale, care te defineşte cel mai bine, din punct de vedere spiritual şi material. De asemenea, domnul Onanie oferă şi consultanţă în materie de Feng Şui.

- Cum să întrebuinţezi un arici ? (românul, frate cu ariciul !)

¤ În materie de igienă personală, suntem siguri că nu veţi descoperi o unealtă universală mai potrivită decât un "Erinaceus europaeus", popular denumit şi "arici".

Adăugam instrucţiunile de utilizare : Se apucă ariciul de partea ventrală, poziţionat cu grijă având în vedere ţepii ascuţiţi de pe spate, astfel încât ariciu va deveni prietenul dumneavoastră cel mai bun în materie de : scărpinătoare, perie de opinci, pieptene, sau, în caz de nevoie, armă artizanală.

- Cum să te aperi de urs ? (Ală negru de mormăia greu !)

¤ În caz că vă întâlniţi pe potecă cu un urs, vă recomandăm să încercaţi să păreţi cu cât mai puţin delicios pe cât posibil. Talentul artistic de simulare a morţii vă va ajuta. De asemenea, şosetele nespălate.

- Cum să te hrăneşti ?

¤ Ciupercile oferă o sursă extraordinară de nutriţie, astfel încât nu veţi ajunge să duceţi foamea. În caz de otrăvire cu ciperci, veţi experimenta halucinaţii suprarealiste ciudate precum sentimentul trăirii în România. În acest caz vă recomandăm să consultaţi imediat opţiunile dumneavoastră de emigrare !

5 comentarii:

  1. Probabil ca ar trebui sa evoluez, sa largesc dependenta fata de diversi specialisti(politicieni, medici etc.), sa ma impac cu ideea ca lumea va fi intotdeuna un loc plictisitor, sa sustin separarea bisericii de stat(in consecinta a intaririi celui din urma) si in general sa promovez idealurile abstracte ale umanismului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uman, şi nu umanist. Ce-i drept, am hobby-uri ciudate, dar lumea nu va fi niciodată plictisitoare cât timp voi exista şi eu în ea.

    PS : Toate idealurile sunt abstracte, dar dacă n-am avea pasiunea de-a le urmări, viaţa chiar ar fi un chin sisific...

    PPS : Poţi să mă înţelegi sau nu, dar absurditatea vieţii mă obligă să dansez ca pentru surdomuţi. Pam-pam.

    RăspundețiȘtergere
  3. conform estimarilor noastre,care se confirma si la nivel astral, in lumea fizica exista rasele serpiliene, reptiliene, balaurene(din Avatar), rasa autohtona goriliana si ne putem astepta din moment in moment la o invazie de mutanti civilizationali arahnido-tarantulari. Pe langa asta corneliu zelea codreanu a castigat planeta la concursul de sateliti

    RăspundețiȘtergere
  4. As dori sa aflu care este pozitia moralei ateiste in ceea ce priveste zoofilia.

    RăspundețiȘtergere
  5. un blog extraordinar de reusit,ne-ai binedispus,felicitari!

    RăspundețiȘtergere