marți, 7 decembrie 2010

Ai zis !

Blogul meu are cele mai tari comentarii !

Anonim dixit : ”conform estimarilor noastre,care se confirma si la nivel astral, in lumea fizica exista rasele serpiliene, reptiliene, balaurene(din Avatar), rasa autohtona goriliana si ne putem astepta din moment in moment la o invazie de mutanti civilizationali arahnido-tarantulari. Pe langa asta corneliu zelea codreanu a castigat planeta la concursul de sateliti”

Mă gândeam să renunț la bogăreală, dar voi m-ați făcut să mă răzgândesc.

Așadar, vă dedic :

3 comentarii:

  1. te rog sa nu ma flatezi, eu doar am incercat sa il citez pe omul de stiinta Lorin Fortuna a carui imaginatii o depaseste cu MULT pe a mea...

    RăspundețiȘtergere
  2. ala se uita la Sanctuary si crede ca-i Discovery...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună ziua, numele meu este Costin Comba și administrez un blog de fotografie http://www.costin-comba.blogspot.com . Aș vrea să vă rog dacă doriți să facem un schimb de link-uri. Eu voi posta link-ul dumneavoastra pe doua bloguri : http://www.bycetateanu.wordpress.com si pe http://www.romanicateiubesc.blogspot.com , in schimbul postarii pe blogul dumneavoastra a link-ului blogului meu de fotografie http://www.costin-comba.blogspot.com . Dacă doriți să mă băgați în seamă bine, dacă nu, mă înclin cu respect și vă mulțumesc, atașând scuzele de rigoare pentru deranjul creat. Va rog, daca sunteti de acord, sa imi lasati si mie un raspuns la rubrica link exchange.

    RăspundețiȘtergere