sâmbătă, 26 iunie 2010

Anti-horoscop !

Cuadratura Uranus-Anus-Marte favorizează evenimente neașteptate, precum inundații, erupții vulcanice și valuri tsunamice, care vă pot tulbura viața familială si relațiile sentimentale. Vă recomandăm să evitați pe cât posibil gândurile negative, deoarece considerăm că ele se află la originea acestor fenomene.

Chiar daca simțiti nevoia de a vă sinucide, este recomandabil să nu luați astăzi nicio decizie radicala.


Berbec : Considerați că aveți mereu dreptate, chiar și când greșiți. Vă considerați un geniu, dar de fapt sunteți un idiot penibil. Sunteți narcisistul suprem, iar toată lumea vă disprețuiește.
După amiază este posibil să suferiți o tentativă de omor.

Taur : Sunteți impulsiv și aveți tendința de a jigni pe cei din jur. Lumea vă consideră în general un mârlan.
După amiază veți primi o veste foarte, foarte proastă de la doctor. Vă recomandăm să profitați din plin de fiecare clipă de viață rămasă.

Gemeni : S-ar putea ca partenerul să vă înșele cu altcineva. Vă lipsește cu desăvârșire libido-ul și suferiți de impotență. Vă recomandăm să luați pastila magică ”X” - (introdu reclamă aici).
După amiază este posibil să suferiți un accident rutier.
În privința afacerilor, vă recomandăm prudență. S-ar putea să aveți probleme mari cu DNA-ul.

Rac : Sunteți apatic și morocănos. Pierdeți prea mult timp vizionând filme pornografice. Viața dumneavoastră este complet lipsită de sens. Vă recomandăm să încercați un hobby, precum colecționatul de hârtie igienică.

Leu : Sunteți o fire foarte neliniștită, probabil datorită faptului că aveți oxiuri. Aveți calități de lider, deoarece știți cum să pupați în fund.
În schimb, cu cei dragi sunteți mereu tiranic, căutând motive de conflict și noduri în papură la orice chestiune minoră.
Impulsul dumneavoastră de a cheltui necumpătat vă va aduce în curând la faliment.

Fecioară : Vidul dumneavoastră emoțional, lipsa de imaginație și de etică vă vor servi în continuare excelent în lumea afacerilor.
După amizază vă veți întâlni cu prietenii, iar soția vă va înainta divorț.

Balanță : Aveți un uriaș complex de inferioritate și o dependență exagerată față de cei apropiați. Aceștia, în schimb, vă consideră o persoană foarte dezagreabilă. Echilibrul este foarte important pentru dumneavoastră, astfel încât vă simțiți foarte confortabili în propria mediocritate.
Aveți probleme mari în viața de cuplu de când ați suferit un accident la mână.

Scorpion : Sunteți complet lipsit de scrupule și bun simț. Prezența lui Saturn în sfera voastră indică un mare succes în viață. Faptul că vă aflați momentan după gratii, sugerează opusul.
Scorpionii în general ating culmile succesului profitând de munca altora precum niște căpușe.

Săgetător : Naivi și idealiști, cei din zodia Săgetător nu sunt capabili de a face vreodată o decizie rațională. Cei de sub semnul acestei zodii nu se împacă bine cu realitatea, preferând în schimb să se retragă în habotnicie sau în schizofrenie paranoidă. Săgetătorii își citesc zilnic horoscopul.

Capricorn : Trăiți într-o nebuloasă, sunteți mereu nehotărât și aveți multe planuri, din care nu reușiți să duceți vreodată măcar unul la sfârșit. În general capricornii se complac în amorul propriu. Cei mai mulți cocălari și pițipoance aparțin acestei zodii.

Vărsător : Aroganți până în măduva oaselor, vărsătorii posedă o imaginație bogată. Deseori se cred Napoleon. Alteori își plâng de milă. Vărsătorii sunt în proporții covârșitoare alcoolici notorii.
Vă recomandăm să nu refuzați posibilitatea dialogului, nici măcar cu jucăria preferată de pluș.
După amiază este posibil să fiți internați în spital.

Pești : Sensibili și modești, majoritatea peștilor își câștigă traiul din cerșit. Stelele indică faptul că riscați să vă îmbolnăviți de tuberculoză.
De ziua voastră veți fi încununați cu sute de buchete de flori, toate aranjate frumos în jurul pietrei funerare.

7 comentarii:

  1. eu am dreptate mereu! stii cum era aia ...i am always right, i once thought i wasn't but it turned out i was wrong :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Recunosc ca ma potrivesc cu zodia mea sagetator lol.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://en.wikipedia.org/wiki/Forer_effect ... probabil îl cunoști deja.

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate te cheamă la 0Tv să le "prezici" proştilor viitorul, doar pentru 1,99$ pe apel!

    RăspundețiȘtergere
  5. Poftiti la dezbatere: http://think.hotnews.ro/umanist-sau-teist-doua-definitii-ale-omului-modern.html

    RăspundețiȘtergere
  6. LOL, nu mai citisem un horoscop de cativa ani. Ma amuza bunica-mea cand imi zicea ca Urania le zice mai "detailat" decat Neti Sandu.
    E incredibil cum pot atatia oameni sa se lase pacaliti de aburelile astea.
    Uite un episod pe tema asta din Penn & Teller, probabil l-ai vazut, dar e demential: http://www.youtube.com/watch?v=vLrkMTuNkFs

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulțumesc pt. link Monica, nu am mai văzut show-ul până acum, dar l-am vizionat cu plăcere. :)

    RăspundețiȘtergere